BARCELONA SERVED: CUINA CATALANA CONTEMPORÀNIA / COCINA CATALANA CONTEMPORÁNEA / CONTEMPORARY CATALAN CUISINE
- Autoria
- Palacín, M. (Autor) / Micolau, Silvia (Autor) / Montenegro, J. (Direcció)
- Editorial:
- Ajuntament de Barcelona
- ISBN:
- 978-84-609-4739-4
- Any d'edició:
- 2005
- Pàgines:
- 387
Guia il·lustrada de la cuina catalana contemporània que ens presenta 14 autors i 98 espais, a Barcelona i a la resta de Catalunya. Xefs consagrats, emergents i novíssims, i restaurants de visita ineludible. A més, receptes amb firma per a qui vulgui reproduir-les a casa, botigues especialitzades, mercats i fires on abastir-se de productes autòctons, i escoles on aprendre les tècniques dels professionals. Una guía ilustrada de la cocina catalana contemporánea que presenta a 14 de sus autores y 98 de sus espacios, de Barcelona y del resto de Cataluña. Chefs consagrados, emergentes y novísimos y restaurantes de visita ineludible. Y, además, una serie de recetas con firma para quienes quieran reproducirlas en casa, tiendas especializadas, mercados y ferias en las que adquirir productos autóctonos, y escuelas en donde aprender las técnicas de los profesionales.An illustrated guide to contemporary Catalan cooking that presents 14 of its key authors and 98 of its outlets, situated in Barcelona and throughout Catalonia. The recognised, emerging and brand new chefs as well as the essential restaurants. In addition a series of recipes from invited chefs that can be prepared at home, specialised shops, markets and fairs where indigenous produce can be found ant the schools where the professional techniques can be mastered.
Altres llibres de la matèria
Subscriu-te al butlletí per a estar informat de les novetats editorials de la Llibreria de la Diputació
T’interessa un tema específic? Coneix-ne els destacats