Qui som?

 

EL NOSTRE FONS

La Llibreria forma part de la Diputació de Barcelona i té voluntat de servei als municipis i als ciutadans, i està especialitzada en administració pública.

Principalment, trobareu llibres de suport a la gestió municipal, llibres per preparar oposicions i llibres editats per altres administracions.

Disposem d’un extens fons sobre administració pública, cultura, territori, teatre, història, espais naturals, medi ambient, entre d’altres, així com d’un fons digital d’accés gratuït molt ampli.

QUINS SERVEIS OFERIM?

  • Cerca i encàrrec de títols - Si busqueu un llibre relacionat amb l’administració pública, i no el trobeu, a la Llibreria us el busquem
     
  • Impressió a demanda – Seguint criteris de sostenibilitat, disposem del servei d’impressió a demanda per a les darreres publicacions digitals de la Diputació Barcelona.
     
  • Presentacions de llibres – Organitzem el cicle "Parlem de ...", on presentem llibres editats per la Diputació de Barcelona. 
     
  • Orientació per a preparar oposicions – Si esteu pensant en fer oposicions a l’administració us podem orientar en la recerca de bibliografia específica.

LA NOSTRA EDITORIAL

 

La Diputació de Barcelona destaca per l’edició de publicacions tècniques especialitzades com a suport al treball que realitza en els seus diferents àmbits de gestió. També edita altres publicacions de divulgació cultural i de recuperació del patrimoni històric i cultural relacionades amb el seu territori, la província de Barcelona. 


Poderu coneixe'n més a Edicions de la Diputació

Subscriu-te al butlletí per a estar informat de les novetats editorials de la Llibreria de la Diputació