L'art del formatge
Llibre

L'art del formatge

Català
Autoria
Gerez, Toni (Autor) / Guillamet, Francesc (Fotògraf)
Editorial:
Editorial Efadós

ISBN:
978-84-18243-55-4
Any d'edició:
2022

Fet a còpia de matèria primera adquirida trepitjant territori i treballant braç a braç amb els productors, de pasta fina i refinada, crosta florida i submergida en un mar de matisos, de sabor dolç i amb una intensa aroma envolupant que ens recorda paisatges i persones concrets. Així és El corpus del formatge, de Toni Gerez, una infinitat de coneixements que giren entorn dels tascons de formatges, aquest producte que el va apassionar de petit i l'ha continuat captivant des de llavors. És un manual de conceptes madurat al llarg de tota una vida com a professional de la restauració dedicada a aprendre i a analitzar els matisos d'aquests increïbles productes i de tot el que hi ha darrere d'ells.

En aquest llibre trobareu una aproximació al món del formatge, amb consells de conservació, guies de maridatge i anàlisi de les diferents formes d'elaboració, a més d'una selecció de més de 300 formatges catalans, espanyols i d'altres països, i un llista de receptes de grans xefs internacionalsu com Ferran Adrià, Paco Pérez o Xavier Sagristà, que destaquen els formatges en les seves cuines.

Una experiència única per fer una immersió en aquest món d'una manera didàctica i molt apetible. Bon profit!

Altres llibres de la matèria

Subscriu-te al butlletí per a estar informat de les novetats editorials de la Llibreria de la Diputació