Vols preparar-te unes oposicions?

Temaris i qüestionaris per a preparar-te les oposicions.

 

Si vols presentar-te a unes oposicions, a la Llibreria de la Diputació trobaràs gran quantitat dels temaris, qüestionaris, tests psicotècnics i normativa que s'edita.


Oposicions a l'Administració pública:


Oposicions a Cossos de seguretat

Oposicions a l'Ensenyament:

Oposicions a la Sanitat


Oposicions a altres cossos

 


També pots trobar-hi qüestionaris i materials sobre lleis concretes. Pots cercar-les al BOE i al Portal Jurídic de la Generalitat de Catalunya.

I llibres per a preparar-te per a les proves de tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) i per a les proves de català.

 

 

Us oferim materials públics i consultables gratuïtament en línia redactats per altres administracions: recursos de l’Escola de l’Administració Pública de Catalunya sobre administració pública, comptabilitat, recursos humans entre altres temes; els codis de legislació del Portal Jurídic; i la col·lecció “Material de oposiciones” i els codis de legislació del BOE.

 


Si no trobes un llibre, pots demanar-lo a llibreria@diba.cat i te'l busquem. També t'assessorem de quin temari i materials t'anirien millor per a preparar-te les oposicions.

En aquest article d' "El Núvol" t'ho expliquen molt bé: Sabeu on trobar material didàctic per preparar oposicions?

 


I si encara no saps on presentar-te, pots consultar el CIDO (Centre d'Informació i Documentació Oficials) on hi ha recollides totes les oposicions que es convoquen i tenen un sistema molt fàcil per fer-ne el seguiment.

 

Centre d'Informació i Documentació Oficials

Oposicions a l'Administració pública

Veure tots

Oposicions a Cossos de seguretat

Veure tots

Oposicions a la Sanitat

Veure tots

Oposicions a altres especialitats

Veure tots

Oposicions a l'Ensenyament

Veure tots

Subscriu-te al butlletí per a estar informat de les novetats editorials de la Llibreria de la Diputació