- Autoria
- Boix Llonch, Lurdes (Autor)
- Editorial:
- Diputació de Girona
- ISBN:
- 978-84-18734-46-5
- Any d'edició:
- 2025
- Pàgines:
- 96
- Col·lecció:
- Quaderns de la Revista de Girona
Aquest llibre fa un repàs a la història d'un element que va ser importantíssim per a la història de la humanitat com és la sal i la seva utilitat en la conservació dels aliments. La pesca i la salaó de peix blau a la costa gironina van ser molt actives en el conjunt de la costa catalana fins a mitjan segle XX. El peix blau, bàsicament l'anxova i la sardina, ha passat de ser la proteïna dels pobres a esdevenir un producte de luxe, a causa, entre altres factors, de la contaminació i la sobrepesca.
Altres llibres de la matèria
Altres llibres de l'autor
Subscriu-te al butlletí per a estar informat de les novetats editorials de la Llibreria de la Diputació
T’interessa un tema específic? Coneix-ne els destacats