Política de galetes (cookies)

Aquest portal web fa ús de utilitza galetes (cookies), arxius de text ubicats en l'ordinador de l'usuari, per a ajudar el lloc web a analitzar l'ús que els usuaris en fan, per el correcte funcionament i visualització dels continguts publicats, així com per la recollida d'estadístiques.
 

Per a la recollida d'estadístiques es fa ús de Google Analytics. La informació que generen les galetes (incloent-hi l'adreça IP) és directament transmesa i arxivada per Google en els servidors del lloc web. Per tal d'impedir aquesta recollida de l'adreça IP la Diputació de Barcelona té activada l'opció "Anonymize IP" que porta incorporada el propi sistema i que emmascara els tres darrers dígits de l'adreça IP de manera que l'anonimitza posant-los a 0.


Aquest portal incorpora enllaços a llocs web de tercers, les polítiques de privacitat dels quals son alienes a les de la Diputació de Barcelona. En accedir a aquests llocs podeu decidir si accepteu les seves polítiques de privacitat i de galetes. Amb caràcter general, si navegueu per Internet podeu acceptar o rebutjar les galetes de tercers des de les opcions de configuració del navegador. Aquí teniu l'accés per cada un dels navegadors:

 

Podeu consultar les condicions de privacitat en els enllaços següents:

 

Si malgrat tot voleu desactivar les galetes que recullen la informació podeu rebutjar-ne el seu ús per mitjà de la selecció de la configuració apropiada del vostre navegador. No obstant això, heu de saber que, si ho feu, pot ser que no pugueu fer ús de totes les funcionalitats d'aquest lloc web.


En utilitzar el lloc web, consentiu el tractament de les vostres dades en la forma i per a les finalitats indicades al principi d'aquesta pàgina.

Responsabilitat de continguts

 

La Diputació de Barcelona no garanteix que el web i el servidor estiguin lliure de virus i no es fa responsable dels possibles danys o prejudicis que es puguin derivar d'interferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, avaries telefòniques o desconnexions en el funcionament operatiu d'aquest sistema electrònic, motivats per causes alienes a la Diputació de Bacelona, de retard o de bloquejos en l'ús d'aquest sistema electrònic causats per deficiències o sobrecàrregues de les línies telefòniques o sobrecàrregues en el sistema d'internet o en altres sitemes electrònics, així com també de danys que puguin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fora del control de la Diputació.


La Diputació de Barcelona no serà responsable de la informació que es pugui obtenir a través d'enllaços o que provingui de fonts alienes a aquesta Administració.


La Diputació de Barcelona no garanteix la disponibilitat i continuitat del funcionament del web i dels seus serveis. Quan sigui raonablement possible, advertirà prèviament de les interrupcions en el funcionament de la seb i dels serveis.


La Diputació de Barcelona es reserva el dret de modificar unilateralment, en qualsevol moment i sense previ avís, la presentació, configuració i continguts del web, així com també l'oferta de serveis i les condicions que es requereixen per utilitzar-lo.

Al web de la Llibrería de la Diputació es considera "eLlibre" qualsevol publicació digital que pugui ser llegida a través de l'ordinador.


Els formats són:

  • PDF: publicacions en format PDF bàsic.
  • PDF enriquits: publicacions en format PDF enriquit. Inclouen marcadors amb el sumari de la publicació i enllaços interns.
  • HTML: publicacions que simulin el format de pàgines d'una revista en paper. Poden contenir enllaços, imatges i vídeos.


Els eLlibres que es troben al web de la Llibreria de la Diputació estan subjectes a totes les disposicions de la Llei de Propietat Intel·lectual i al Copyright que pertany a la Diputació de Barcelona.

 

Subscriu-te al butlletí per a estar informat de les novetats editorials de la Llibreria de la Diputació