Política de privacitat

La Diputació de Barcelona donarà estricte compliment a la normativa vigent en cada moment sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal i adoptarà les mesures legalment exigibles per a la protecció de les dades de caràcter personal de l'usuari, preservant-ne la seva privacitat i confidencialitat.
 

En la vostra condició de subscriptor/a de les novetats editorials i altres informacions, i/o de client per compra de publicacions a la Llibreria de la Diputació, us informem que des del 25 de maig del 2018 s’aplica el Reglament general de protecció de dades (RGPD), que substitueix la normativa que hi havia fins al moment en aquesta matèria. Aquest reglament té per objectiu, entre altres, la conscienciació global sobre la privadesa de les dades personals.

Les vostres dades personals seran tractades per la Llibreria de la Diputació per a donar resposta a la vostra petició de subscripció a les novetats editorials o altres informacions, o compra i enviament de publicacions, finalitat basada en l’interès públic de la informació que es proporciona.
 

Si us heu registrat al servei de Subscripcions, podeu donar-vos de baixa de les dades facilitades accedint a Subscripcions, des-seleccionant les matèries marcades i clicant “Guardar”. Les dades de subscripció seran eliminades.
 

Si us heu registrat com a client de la llibreria, podeu donar-vos de baixa de les dades facilitades accedint a la vostra àrea de client i anant a l'opció "Donar-se de baixa". 
 

Així mateix, us informem que no es farà cap cessió o transferència de les vostres dades i que podeu exercir els drets d’accés, rectificació supressió, limitació o posició al seu tractament, en els termes inclosos a la legislació vigent, a través de la Seu electrònica o, presencialment o per correu postal, a les oficines del Registre.

Per a qualsevol consulta o queixa sobre el tractament de les dades personals, la Diputació de Barcelona posa a disposició de l’usuari del web la bústia dpd@diba.cat des d'on li atendrà el delegat de protecció de dades.

Tot i que la Diputació de Barcelona creu que per aquesta via s’haurà resolt qualsevol qüestió relacionada amb la privacitat de l’usuari dle web, si s’estima oportú, es pot presentar una reclamació davant l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT).

Les comunicacions que faci l'usuari del web que continguin dades de caràcter personal es faran mitjançant un sistema de comunicació "entorn segur", establert amb l'objectiu de garantir, en la mesura del possible, la confidencialitat de la informació i la privacitat dels usuaris. Aquest sistema permet criptografiar la informació transmesa entre l'usuari i la Diputació. L'usuari pot verificar si es troba en un "entorn segur" comprovant l'existència d'un cadenat tancat que apareixerà a la part inferior de la pantalla.

La Diputació de Barcelona adopta les mesures i els mecanismes necessaris per garantir la seguretat de les comunicacions i les transaccions que es produeixin mitjançant el web, segons l'estat de la tecnologia i d'acord amb la tipologia de les transaccions i serveis que es posen a disposició dels usuaris.

Informació de protecció de dades:

  • Responsable: Diputació de Barcelona.
  • Finalitat: gestió de les subscripcions i informació d'activitats i productes de la Llibreria de la Diputació.
  • Legitimació: consentiment de la persona interessada.
  • Destinataris: no es farà cap cessió o tranferència de les dades.
  • Temps de conservació: mentre no sol·liciteu la baixa.
  • Drets: accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, oposar-se al tractament i sol·licitar-ne la limitació.

Subscriu-te al butlletí per a estar informat de les novetats editorials de la Llibreria de la Diputació