Llibres de l'Institut del Teatre

Accés al videotrailer dels llibres de l'Institut del Teatre

 

Llibres de l'Institut del Teatre

Trobareu textos teatrals, teoria i història del teatre, dansa, lliçons magistrals i tot allò relacionat amb les arts escèniques. 

Aquí podeu trobar tots els llibres editats i coeditats per l'Institut del Teatre. I en aquest vídeo podeu conèixer la història editorial de l'Institut i els llibres que tenim a la llibreria. 

 


 

Algunes de les col·leccions destacades:

Col·lecció "Repertori teatral català"

Veure tots

La col·lecció "Repertori teatral català" aplega textos del patrimoni dramàtic català de tots els temps. L’objectiu de la col·lecció és posar a l’abast de tothom textos, clàssics o contemporanis, que no es troben fàcilment al circuit comercial.

Col·lecció "Converses"

Veure tots

La col·lecció "Converses" aglutina textos molt heterogenis: biografies, memòries, reculls d’obra, reflexions… de personatges vinculats al món del teatre.

Col·lecció "Materials pedagògics"

Veure tots

La col·lecció "Materials pedagògics" recull materials destinats a l’ensenyament del teatre i la dansa i a les pràctiques escolars. S’adreça a un públic interessat en el món teatral i al públic general.

Col·lecció "Escrits teòrics"

Veure tots

La col·lecció "Escrits teòrics" recull treballs teòrics sobre el teatre i s’adreça al públic general i a l’interessat en el món teatral.

Col·lecció "Dramaticles"

Veure tots

La col·lecció "Dramaticles" aplega textos teatrals d'obres de teatre en català. És editada per l'Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona i Comanegra. Hi ha publicat teatre català actual i traduccions d’autors estrangers, clàssics i contemporanis.

Assaig obert

Veure tots

Col·lecció "Microdramatúrgies"

Veure tots

Col·lecció "Paragrafies"

Veure tots

Subscriu-te al butlletí per a estar informat de les novetats editorials de la Llibreria de la Diputació