COM A LA LLOSA, RES. LES TRANFORMACIONS ALIMENTÀRIES ALS PALLARS SOBIRÀ I A L'ALT URGELL
Llibre

COM A LA LLOSA, RES. LES TRANFORMACIONS ALIMENTÀRIES ALS PALLARS SOBIRÀ I A L'ALT URGELL

Català
Autoria
Cáceres, J. (Autor) / Espeitx, E. (Autor) / Massanés, T. (Autor)
Editorial:
Generalitat de Catalunya

ISBN:
978-84-393-5523-6
Any d'edició:
2001
Pàgines:
301

Col·lecció:
Temes d'etnologia de Catalunya, 3

Els canvis socioeconòmics succeïts durant les darreres dècades han tingut un fort impacte sobre l'alimentació a les comarques pirinenques que s'ha manifestat en canvis en els hàbits alimentaris i en el paper dels productes locals. Aquest llibre analitza quins han estat aquests canvis a les comarques de l'Alt Urgell i el Pallars Sobirà i com s'han produït, mitjançant una recerca basada en fonts orals i documentals. Inclou també un recull de receptes culinàries representatives de totes dues comarques. Aquesta recerca, inclosa dins de l' "Inventari, classificació i caracterització dels productes alimentaris i receptes de diferents comarques de Catalunya", fou coordinada per Jesús Contreras i realitzada pel Grup d'Estudis Alimentaris de la Universitat de Barcelona.

Altres llibres de la matèria

Subscriu-te al butlletí per a estar informat de les novetats editorials de la Llibreria de la Diputació