PERSONAL LABORAL FIX DE TÈCNIC/A ESPECIALISTA EN EDUCACIÓ INFANTIL DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA
Llibre

PERSONAL LABORAL FIX DE TÈCNIC/A ESPECIALISTA EN EDUCACIÓ INFANTIL DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA

TEMARI DE LA PART ESPECÍFICA

Català
Editorial :
7 Editores (MAD)

ISBN:
978-84-142-3896-7
Any d'edició:
2020
Pàgines:
456

El present volum desenvolupa les matèries específiques per a la preparació de les proves d'accés a les places en règim de personal laboral fix de Tècnic/a Especialista en Educació Infantil del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya, publicades al DOGA núm. 8168, del 3 de juliol de 2020.

Conté els temes 1 a 4 referents al marc normatiu i competències professionals, i els temes 1 a 15 sobre l'educació infantil, que s'inclouen en la part específica del programa de matèries, convenientment desenvolupats i actualitzats fins a la data d'edició, mitjançant la incorporació de les novetats legislatives que els afecten.

Pot complementar el seu estudi amb el nostre manual de qüestionaris tipus test, amb els quals podrà autoavaluar-se i entrenar-se eficaçment en exercicis similars als que li seran proposats a l'oposició, constituint una eina didàctica de gran interès i utilitat.

El Programa es completa amb un altre volum que recull els 6 temes de la part general i una bateria de test sobre cadascun d'aquests.

Esperem que aquest material formatiu li sigui d'utilitat per tal d'aconseguir el lloc de treball desitjat.

Altres llibres de la matèria

Subscriu-te al butlletí per a estar informat de les novetats editorials de la Llibreria de la Diputació