Guia per elaborar plecs per a la contractació del servei d'ajuda domiciliària (SAD)
Llibre d'impressió a demanda

Guia per elaborar plecs per a la contractació del servei d'ajuda domiciliària (SAD)

Juliol 2020

Català
Autoria
Fustier Garcia, Núria (Coordinació)
Editorial:
Diputació de Barcelona

Any d'edició:
2020
Pàgines:
80

Col·lecció:
Eines
Sèrie:
Benestar i Ciutadania, 22

El servei d'ajuda domiciliaria (SAD) és un dels principals serveis socials de competència local, amb aproximadament 60.000 usuaris i usuàries a la província de Barcelona, i constitueix el segon servei amb el pressupost més alt de les administracions locals.
L'Àrea de Cohesió Social, Ciutadania i Benestar de la Diputació de Barcelona, amb aquesta guia, proporciona un instrument tècnic per orientar els professionals dels serveis socials bàsics en els processos de licitació del SAD, sobretot en els aspectes tècnics, jurídics i econòmics.
D'aquesta manera, la guia explica els diferents tràmits i documents que cal elaborar i la normativa que s'ha de tenir en compte, des de les regulacions prèvies a l'inici del procés de licitació, l'elaboració de l'expedient de contractació, la licitació pròpiament dita i l'adjudicació, fins a la fase d'execució, en què es fa el seguiment i el control de la prestació del servei. No es tracta d'un manual d'instruccions, sinó d'unes orientacions acompanyades de recomanacions i d'exemples.

Articles relacionats

Altres llibres de la matèria

Subscriu-te al butlletí per a estar informat de les novetats editorials de la Llibreria de la Diputació