Guia pràctica d'avaluació dels plans locals de prevenció d'addiccions
Llibre d'impressió a demanda

Guia pràctica d'avaluació dels plans locals de prevenció d'addiccions

Català
Editorial:
Diputació de Barcelona

Any d'edició:
2024
Pàgines:
81

Col·lecció:
Eines
Sèrie:
Benestar i Ciutadania, 35

L'Àrea de Sostenibilitat Social, Cicle de Vida i Comunitat de la Diputació de Barcelona presenta la Guia pràctica d'avaluació dels plans locals de prevenció d'addiccions, un document tècnic que facilita eines per avaluar les intervencions preventives en matèria d'addiccions que es van implementant en els municipis de la província de Barcelona.

En l'actualitat, l'evidència ens acredita que l'avaluació és l'assignatura pendent de la prevenció. L'objectiu d'aquesta guia, adreçada a professionals que treballen en l'àmbit de la prevenció de les addiccions, és proporcionar conceptes clau i eines metodològiques que ajudin a millorar els processos d'avaluació i a garantir que les intervencions preventives tenen efectes realment preventius.

Sabem que la realitat municipal és diversa i complexa, per això el contingut d'aquesta guia s'ha ajustat a les necessitats dels ens locals a partir del debat i la reflexió entre els seus professionals, per tal de ser un recurs de suport que permeti millorar l'eficàcia i la qualitat de les intervencions.

Altres llibres de la matèria

Subscriu-te al butlletí per a estar informat de les novetats editorials de la Llibreria de la Diputació