DE LA TERRA AL REBOST: UN PASSEIG GASTRONÒMIC PER LA PROVÍNCIA DE BARCELONA
- Autoria
- Diputació de Barcelona (Autor) / Càlix, J. (Autor) / Salvans, T. (Fotògraf) / Lawton, B. (Fotògraf) / Vila, C. (Fotògraf) / Uriz, Patxi (Fotògraf)
- Editorial:
- Diputació de Barcelona
- ISBN:
- 978-84-7794-964-0
- Any d'edició:
- 2003
- Pàgines:
- 365
Hi ha pocs trets que defineixin amb tanta nitidesa la personalitat d'una societat com ho fa la gastronomia. La promoció de la tradició gastronòmica s'ha converit en un factor de dinamització i d'atracció en el context del turisme de proximitat i de cap de setmana. Per això, la Diputació de Barcelona, dóna suport als ajuntaments amb diverses línies de servei que afavoreixen el desenvolupament d'aquesta nova forma de riquesa econòmica, i amb productes com ara aquest llibre.
Altres llibres de la matèria
Subscriu-te al butlletí per a estar informat de les novetats editorials de la Llibreria de la Diputació
T’interessa un tema específic? Coneix-ne els destacats