Què mengem avui?
Llibre

Què mengem avui?

Tothom vol menjar cada dia, però com és que tothom ho fa diferent?

Català
Autoria
Parellada, Ada (Autor) / Villamor, Agnès (Autor)
Editorial:
Diputació de Barcelona

ISBN:
978-84-19091-03-1
Any d'edició:
2021
Pàgines:
181

Catàleg editat en motiu de l'exposició "Què mengem avui?", comissariada per la restauradora Ada Parellada i l'antropòloga Agnès Villamor, i produïda gràcies a la col·laboració de l'Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona i el Museu de Ciències Naturals de Granollers.

En aquest catàleg receptari hi trobareu una cinquantena de receptes i apunts teòrics per a companyar els vostres àpats a la vegada que comptareu amb una sèrie d'auditories que, a tall de conclusió i d'una manera pràctica i senzilla, ens ajuden a prendre consciència sobre la responsabilitat social i ambiental que implica adquirir i cuinar els aliments, l'organització i la necessitat de repartir les tasques relacionades amb l'alimentació i, en definitiva, els efectes que té en la nostra vida i el nostre entorn.

Altres llibres de la matèria

Subscriu-te al butlletí per a estar informat de les novetats editorials de la Llibreria de la Diputació