LA CUINA DELS LLEGUMS

LA CUINA DELS LLEGUMS

Autor:
Fundació Alícia (Autor) / Diputació de Barcelona. Àrea de Desenvolupament Ec (Director) / Diputació de Barcelona. Àrea de Presidència. Gabin (Director)
Editorial :
Diputació de Barcelona
Coediciones:
Editorial Planeta, SA
Categoria:
Llibre
Any d'edició:
2017
Pàgines:
351
Idioma:
Català
Matèria:
Alimentació. gastronomia
Resum

Sabies que les mongetes negres contenen més ferro que un filet, que els cigrons aporten tant d'àcid fòlic com els espinacs o que la primera escuma que es va fer elBulli va ser de llegums? Els llegums són una font de salut gairebé infinita i aporten molts beneficis, com ara, que poden ajudar a reduir el colesterol o el risc de patir malalties cardiovasculars. Descobreix en aquest llibre la seva gran versatilitat a través de les nombroses varietats i les múltiples i innovadores maneres de cuinar-los. Et sorprendran i t'enamoraran!

Altres llibres de la matèria