DEL MERCAT A LA TAULA: 120 RECEPTES DELS CLIENTS I LES CLIENTES DELS MERCATS DE LA PROVÍNCIA DE BARCELONA
- Autoria
- Diputació de Barcelona. Àrea de Comerç. Oficina de (Autor)
- Editorial:
- Diputació de Barcelona
- Any d'edició:
- 2008
- Pàgines:
- 141
Recull de receptes que ens convida a conèixer la gastronomia dels municipis de la província de Barcelona, totes elles vinculades al territori i cada una exemple de la varietat i riquesa dels productes que hi podem trobar. El principal atractiu de les 120 receptes de les quals podem gaudir és que estan elaborades per les clientes i els clients que diàriament omplen els mercats i simbolitzen la voluntat col·lectiva de no voler oblidar els valors d'una alimentació responsable, saludable i creativa.
Articles relacionats
Altres llibres de la matèria
Subscriu-te al butlletí per a estar informat de les novetats editorials de la Llibreria de la Diputació
T’interessa un tema específic? Coneix-ne els destacats