DEL MERCAT A LA TAULA: 120 RECEPTES DELS CLIENTS I LES CLIENTES DELS MERCATS DE LA PROVÍNCIA DE BARCELONA

DEL MERCAT A LA TAULA: 120 RECEPTES DELS CLIENTS I LES CLIENTES DELS MERCATS DE LA PROVÍNCIA DE BARCELONA

Autor:
Diputació de Barcelona. Àrea de Comerç. Oficina de (Autor)
Editorial :
Diputació de Barcelona
Categoria:
Llibre
Any d'edició:
2008
Pàgines:
141
Idioma:
Català
Matèria:
Alimentació. gastronomia
Exhaurit
Resum

Recull de receptes que ens convida a conèixer la gastronomia dels municipis de la província de Barcelona, totes elles vinculades al territori i cada una exemple de la varietat i riquesa dels productes que hi podem trobar. El principal atractiu de les 120 receptes de les quals podem gaudir és que estan elaborades per les clientes i els clients que diàriament omplen els mercats i simbolitzen la voluntat col·lectiva de no voler oblidar els valors d'una alimentació responsable, saludable i creativa.

Altres llibres de la matèria