PERSONAL LABORAL FIX DE TÈCNIC/A ESPECIALISTA EN EDUCACIÓ INFANTIL DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA
Llibre

PERSONAL LABORAL FIX DE TÈCNIC/A ESPECIALISTA EN EDUCACIÓ INFANTIL DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA

TEMARI DE LA PART ESPECÍFICA

Catalán
Editorial:
7 Editores (MAD)

ISBN:
978-84-142-3896-7
Año de edición:
2020
Páginas:
456

El present volum desenvolupa les matèries específiques per a la preparació de les proves d'accés a les places en règim de personal laboral fix de Tècnic/a Especialista en Educació Infantil del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya, publicades al DOGA núm. 8168, del 3 de juliol de 2020.

Conté els temes 1 a 4 referents al marc normatiu i competències professionals, i els temes 1 a 15 sobre l'educació infantil, que s'inclouen en la part específica del programa de matèries, convenientment desenvolupats i actualitzats fins a la data d'edició, mitjançant la incorporació de les novetats legislatives que els afecten.

Pot complementar el seu estudi amb el nostre manual de qüestionaris tipus test, amb els quals podrà autoavaluar-se i entrenar-se eficaçment en exercicis similars als que li seran proposats a l'oposició, constituint una eina didàctica de gran interès i utilitat.

El Programa es completa amb un altre volum que recull els 6 temes de la part general i una bateria de test sobre cadascun d'aquests.

Esperem que aquest material formatiu li sigui d'utilitat per tal d'aconseguir el lloc de treball desitjat.

Otros libros de la materia

Subscríbete al boletín para estar informado de las novedades editoriales de la Llibreria de la Diputació