Llibres de l'Institut del Teatre

Accés al videotrailer dels llibres de l'Institut del Teatre

 

Libros del Instituto del Teatro

En la Llibreria de la Diputació encontrarás textos teatrales, teoría e historia del teatro, danza, biografías de personajes del teatro y más libros relacionados con las artes escénicas. 

Aquí podás encontrar todos los libros editados y coeditados por el Instituto del Teatro

 


 

Algunas colecciones destacadas:

Colección "Repertori teatral català"

Ver todos

La col·lecció "Repertori teatral català" aplega textos del patrimoni dramàtic català de tots els temps. L’objectiu de la col·lecció és posar a l’abast de tothom textos, clàssics o contemporanis, que no es troben fàcilment al circuit comercial.

Colección "Converses"

Ver todos

La col·lecció "Converses" aglutina textos molt heterogenis: biografies, memòries, reculls d’obra, reflexions… de personatges vinculats al món del teatre.

Colección "Materials pedagògics"

Ver todos

La col·lecció "Materials pedagògics" recull materials destinats a l’ensenyament del teatre i la dansa i a les pràctiques escolars. S’adreça a un públic interessat en el món teatral i al públic general.

Colección "Escrits teòrics"

Ver todos

La col·lecció "Escrits teòrics" recull treballs teòrics sobre el teatre i s’adreça al públic general i a l’interessat en el món teatral.

Colección "Dramaticles"

Ver todos

La col·lecció "Dramaticles" aplega textos teatrals d'obres de teatre en català. És editada per l'Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona i Comanegra. Hi ha publicat teatre català actual i traduccions d’autors estrangers, clàssics i contemporanis.

Colección "Assaig obert"

Ver todos

Colección "Microdramatúrgies"

Ver todos

Colección "Paragrafies"

Ver todos

Subscríbete al boletín para estar informado de las novedades editoriales de la Llibreria de la Diputació