- Autoría
- Boix Llonch, Lurdes (Autor)
- Editorial:
- Diputació de Girona
- ISBN:
- 978-84-18734-46-5
- Año de edición:
- 2025
- Páginas:
- 96
- Colección:
- Quaderns de la Revista de Girona
Aquest llibre fa un repàs a la història d'un element que va ser importantíssim per a la història de la humanitat com és la sal i la seva utilitat en la conservació dels aliments. La pesca i la salaó de peix blau a la costa gironina van ser molt actives en el conjunt de la costa catalana fins a mitjan segle XX. El peix blau, bàsicament l'anxova i la sardina, ha passat de ser la proteïna dels pobres a esdevenir un producte de luxe, a causa, entre altres factors, de la contaminació i la sobrepesca.
Otros libros de la materia
Otros libros del autor
Subscríbete al boletín para estar informado de las novedades editoriales de la Llibreria de la Diputació
¿Te interesa un tema específico? Conoce los destacados