L'ocupació cultural en l'àmbit públic
Llibre d'impressió a demanda

L'ocupació cultural en l'àmbit públic

Perfil i condicions laborals dels professionals de la cultura als ajuntaments

Català
Autoria
Villarroya, Anna (Autor) / Carreño, Tino (Autor) / Vila, Mònica (Coordinació) / Julià, Marga (Coordinació) / Gargallo, Laia (Direcció) / Roig, Aina (Direcció)
Editorial:
Diputació de Barcelona

Any d'edició:
2020
Pàgines:
105

Col·lecció:
Eines
Sèrie:
Cultura, 9

En el context cutlural, com en la resta d'àmbits, les dades han agafat una importància creixent al llarg dels darrers anys, de manera que cada vegada disposem d'una informació més acurada sobre el sector cultural català. Malgrat tot, encara sabem ben poc sobre les persones que en formen part i sobre les condicions laborals en què exerceixen les seves funcions.

Amb aquest informe, l'Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona, a través de l'Oficina d'Estudis i Recursos Culturals, vol contribuir a aprofundir el coneixement sobre els professionals d'aquest sector. L'estudi es fixa en les persones que treballen en l'àmbit cultural per als ajuntaments de les comarques de Barcelona, ja sigui en els serveis locals de cultura o bé contractats a través d'empreses o fundacions (públiques o privades), associacions, cooperatives o com a autònoms.

Altres llibres de la matèria

Subscriu-te al butlletí per a estar informat de les novetats editorials de la Llibreria de la Diputació