Guia pràctica per a la creació d'experiències turístiques per a productors, elaboradors i empreses del sector alimentari
- Autoria
- Angelet, Sílvia (Autor) / Mera, Carles (Autor)
- Editorial:
- Diputació de Barcelona
- Any d'edició:
- 2023
- Pàgines:
- 144
- Col·lecció:
- Eines
- Sèrie:
- Turisme, 10
- Sota demanda. Disponible en 2-3 dies per a la Península
Aquesta guia proporciona els continguts imprescindibles per ajudar les empreses del sector agroalimentari a implementar una nova activitat de negoci vinculada al turisme, desenvolupant dues activitats econòmiques paral·leles i alhora complementàries.
També pretén ser una eina de treball que ajudi les empreses del sector a diversificar la seva activitat, tot posant en valor les seves instal·lacions, crear experiències turístiques, comunicar-les i comercialitzar-les.
Localització
Altres llibres de la matèria
Subscriu-te al butlletí per a estar informat de les novetats editorials de la Llibreria de la Diputació
T’interessa un tema específic? Coneix-ne els destacats