- Autoria
- Osácar Marzal, E. (Autor) / Pla Rusca, E. (Autor) / Garcia Sorribes, G. (Autor)
- Editorial:
- Diputació de Barcelona
- Any d'edició:
- 2017
- Pàgines:
- 54
- Col·lecció:
- Eines
- Sèrie:
- Turisme, 3
- Sota demanda. Disponible en 2-3 dies per a la Península
Cada vegada la gastronomia té un paper més rellevant en el desenvolupament turístic de les destinacions de les comarques de Barcelona. El seu vessant més experiencial i la necessitat d'alimentar-se dels visitants fan que la gastronomia, a més de poder aportar valor a les diferents propostes turístiques, sigui una oportunitat per mostrar aspectes autòctons i únics de la cultura del nostre territori. L'estudi sobre el Perfil del turista gastronòmic a la demarcació de Barcelona dona resposta a les necessitats de coneixement d'aquest sector tan important i exposa quines són les seves principals característiques actuals i les tendències de futur.El treball és el resultat del conveni de col·laboració amb universitats que la Gerència de Serveis de Turisme, a través del LABturisme, va signar amb l'Escola Universitària d'Hoteleria i Turisme CETT, adscrita a la Universitat de Barcelona.
Localització
Altres llibres de la matèria
Subscriu-te al butlletí per a estar informat de les novetats editorials de la Llibreria de la Diputació
T’interessa un tema específic? Coneix-ne els destacats