Guia pràctica per a la creació d'experiències turístiques per a productors, elaboradors i empreses del sector alimentari
- Autoría
- Angelet, Sílvia (Autor) / Mera, Carles (Autor)
- Editorial:
- Diputació de Barcelona
- Año de edición:
- 2023
- Páginas:
- 144
- Colección:
- Eines
- Serie:
- Turisme, 10
- Bajo demanda. Disponible en 2-3 días para península
Aquesta guia proporciona els continguts imprescindibles per ajudar les empreses del sector agroalimentari a implementar una nova activitat de negoci vinculada al turisme, desenvolupant dues activitats econòmiques paral·leles i alhora complementàries.
També pretén ser una eina de treball que ajudi les empreses del sector a diversificar la seva activitat, tot posant en valor les seves instal·lacions, crear experiències turístiques, comunicar-les i comercialitzar-les.
Localización
Otros libros de la materia
Subscríbete al boletín para estar informado de las novedades editoriales de la Llibreria de la Diputació
¿Te interesa un tema específico? Conoce los destacados