CATALAN CUISINE

CATALAN CUISINE

Francès , Anglès
Autoria
Pomés Leiz, Juliet (Autor)
Editorial:
Triangle Postals

ISBN:
978-84-8478-883-6
Any d'edició:
2020
Pàgines:
92

Juliet Pomés Leiz es nascuda a Barcelona i la seva vida gira al voltant de la taula. Aquest és el lloc de les seves activitats preferides: dibuixar, crear i gaudir de menjars i begudes en bona i. No és d'estranyar que quan Zahorí li va proposar il·lustrar aquest llibre d'aliments de l'Institut de la Cuina Catalana, no va dubtar ni un moment. Estava encantada de tornar a visitar olors familiars com els dels pebrots i albergínies a la graella, una combinació clàssica de la cuina catalana i un gust que la transporta al millor dels menjars familiars de la seva infància.

Altres llibres de la matèria

Subscriu-te al butlletí per a estar informat de les novetats editorials de la Llibreria de la Diputació