REBOST DELS PRODUCTES DE LA TERRA
50 RECEPTES PER ASSABORIR
- Autor:
- Giralt, E. (Autor) / Diputació de Barcelona. Àrea de Desenvolupament Ec (Director) / Diputació de Barcelona. Àrea de Presidència. Gabin (Director)
- Editorial :
- Diputació de Barcelona
- Categoria:
- Llibre
- Any d'edició:
- 2017
- Pàgines:
- 113
- Idioma:
- Català
- Matèria:
- Alimentació. gastronomia
Recull de 50 receptes de plats elaborats amb productes singulars de les comarques barcelonines. Receptes fàcils de preparar i amb ingredients de qualitat. Inclou propostes de rutes, fires, mercats i molt més! Una manera interessant de descobrir el territori i el seu paisatge de la mà de productes autòctons. La Xarxa de Productes de la Terra té la finalitat de preservar i enfortir el teixit empresarial de productes alimentaris locals i de qualitat de la demarcació de Barcelona.
Localització
Topografic | |
---|---|
Biblioteca de Catalunya | |
Xarxa de Biblioteques Municipals de la Província de Barcelona |
Articles relacionats
-
REBOST DELS PRODUCTES DE LA TERRA2018Diputació de Barcelona. Àrea de Desenvolupament EcCom en el rebost més ben assortit, aquest nou magazine interactiu convida a gaudir de sabors de terra endins i del mar que banya la nostra costa, de propostes turístiques amb segell gurmet i de productors innovadors i de qualitat marca de la casa, marca de la terra. ...ellibre
0,00 €
-
ExhauritDEL MERCAT A LA TAULA: 120 RECEPTES DELS CLIENTS I LES CLIENTES DELS MERCATS DE LA PROVÍNCIA DE BARCELONA2008Diputació de Barcelona. Àrea de Comerç. Oficina deRecull de receptes que ens convida a conèixer la gastronomia dels municipis de la província de Barcelona, totes elles vinculades al territori i cada una exemple de la varietat i riquesa dels productes que hi podem trobar. El principal atractiu de les 120 receptes de les quals podem gaudir és que estan elaborades per les clientes i els clients que diàriament omplen els mercats i...ellibre
0,00 €
Altres llibres de la matèria
-
CUINA SENSE PARES2018Paper ellibre
0,00 €
-
REBOST DELS PRODUCTES DE LA TERRA2018Diputació de Barcelona. Àrea de Desenvolupament EcCom en el rebost més ben assortit, aquest nou magazine interactiu convida a gaudir de sabors de terra endins i del mar que banya la nostra costa, de propostes turístiques amb segell gurmet i de productors innovadors i de qualitat marca de la casa, marca de la terra. ...ellibre
0,00 €
-
LA CUINA DELS LLEGUMS2017Fundació Alícia / Diputació de Barcelona. Àrea de Desenvolupament Ec / Diputació de Barcelona. Àrea de Presidència. GabinSabies que les mongetes negres contenen més ferro que un filet, que els cigrons aporten tant d'àcid fòlic com els espinacs o que la primera escuma que es va fer elBulli va ser de llegums? Els llegums són una font de salut gairebé infinita i aporten molts beneficis, com ara, que poden ajudar a reduir el colesterol o el risc de patir malalties cardiovasculars. Descobreix en aqu...Paper
29,00 €
-
ExhauritDEL MERCAT A LA TAULA: 120 RECEPTES DELS CLIENTS I LES CLIENTES DELS MERCATS DE LA PROVÍNCIA DE BARCELONA2008Diputació de Barcelona. Àrea de Comerç. Oficina deRecull de receptes que ens convida a conèixer la gastronomia dels municipis de la província de Barcelona, totes elles vinculades al territori i cada una exemple de la varietat i riquesa dels productes que hi podem trobar. El principal atractiu de les 120 receptes de les quals podem gaudir és que estan elaborades per les clientes i els clients que diàriament omplen els mercats i...ellibre
0,00 €