La cultura del formatge
Llibre

La cultura del formatge

300 formatges i una estrella Michelin

Catalán
Autoría
Gerez, Toni (Autor)
Editorial:
Editorial Efadós

ISBN:
978-84-19239-53-2
Año de edición:
2023
Páginas:
252

Colección:
Cuina

Toni Gerez, cap de sala i sommelier a Castell Peralada Restaurant, establiment amb una estrella Michelin i dos Sols Repsol, ha estat recentment guardonat amb el premi de la Guia Michelin com a Millor servei de sala d'Espanya i Portugal 2023.
"La cultura del formatge" ofereix una infinitat de coneixements que giren entorn del formatge, producte que des de sempre ha captivat i apassionat l'autor. És un manual de conceptes madurat al llarg de tota una vida com a professional de la restauració aprenent dia a dia de l'experiència.
Aquest llibre ens aproxima a les diferents formes d'elaboració i conté una selecció de gairebé 300 formatges catalans, espanyols i d'altres països, una guia pràctica de maridatge i consells de degustació i conservació.

Otros libros de la materia

Subscríbete al boletín para estar informado de las novedades editoriales de la Llibreria de la Diputació