- Autoría
- Gerez, Toni (Autor)
- Editorial:
- Editorial Efadós
- ISBN:
- 978-84-19239-53-2
- Año de edición:
- 2023
- Páginas:
- 252
- Colección:
- Cuina
Toni Gerez, cap de sala i sommelier a Castell Peralada Restaurant, establiment amb una estrella Michelin i dos Sols Repsol, ha estat recentment guardonat amb el premi de la Guia Michelin com a Millor servei de sala d'Espanya i Portugal 2023.
"La cultura del formatge" ofereix una infinitat de coneixements que giren entorn del formatge, producte que des de sempre ha captivat i apassionat l'autor. És un manual de conceptes madurat al llarg de tota una vida com a professional de la restauració aprenent dia a dia de l'experiència.
Aquest llibre ens aproxima a les diferents formes d'elaboració i conté una selecció de gairebé 300 formatges catalans, espanyols i d'altres països, una guia pràctica de maridatge i consells de degustació i conservació.
Otros libros de la materia
Subscríbete al boletín para estar informado de las novedades editoriales de la Llibreria de la Diputació
¿Te interesa un tema específico? Conoce los destacados