CATALAN CUISINE

CATALAN CUISINE

Francés , Inglés
Autoría:
Pomés Leiz, Juliet (Autor)
Editorial:
Triangle Postals

ISBN:
978-84-8478-883-6
Año de edición:
2020
Páginas:
92

Juliet Pomés Leiz es nascuda a Barcelona i la seva vida gira al voltant de la taula. Aquest és el lloc de les seves activitats preferides: dibuixar, crear i gaudir de menjars i begudes en bona i. No és d'estranyar que quan Zahorí li va proposar il·lustrar aquest llibre d'aliments de l'Institut de la Cuina Catalana, no va dubtar ni un moment. Estava encantada de tornar a visitar olors familiars com els dels pebrots i albergínies a la graella, una combinació clàssica de la cuina catalana i un gust que la transporta al millor dels menjars familiars de la seva infància.

Otros libros de la materia

Subscríbete al boletín para estar informado de las novedades editoriales de la Llibreria de la Diputació