La cultura del formatge
Llibre

La cultura del formatge

300 formatges i una estrella Michelin

Català
Autoria
Gerez, Toni (Autor)
Editorial:
Editorial Efadós

ISBN:
978-84-19239-53-2
Any d'edició:
2023
Pàgines:
252

Col·lecció:
Cuina

Toni Gerez, cap de sala i sommelier a Castell Peralada Restaurant, establiment amb una estrella Michelin i dos Sols Repsol, ha estat recentment guardonat amb el premi de la Guia Michelin com a Millor servei de sala d'Espanya i Portugal 2023.
"La cultura del formatge" ofereix una infinitat de coneixements que giren entorn del formatge, producte que des de sempre ha captivat i apassionat l'autor. És un manual de conceptes madurat al llarg de tota una vida com a professional de la restauració aprenent dia a dia de l'experiència.
Aquest llibre ens aproxima a les diferents formes d'elaboració i conté una selecció de gairebé 300 formatges catalans, espanyols i d'altres països, una guia pràctica de maridatge i consells de degustació i conservació.

Altres llibres de la matèria

Subscriu-te al butlletí per a estar informat de les novetats editorials de la Llibreria de la Diputació