L'art del formatge
- Autoría:
- Gerez, Toni (Autor) / Guillamet, Francesc (Fotógrafo)
- Editorial:
- Editorial Efadós
- Categoría:
- Llibre
- ISBN:
- 978-84-18243-55-4
- Año de edición:
- 2022
- Idioma:
- Catalán
- Materia:
- Alimentación. Gastronomía
Fet a còpia de matèria primera adquirida trepitjant territori i treballant braç a braç amb els productors, de pasta fina i refinada, crosta florida i submergida en un mar de matisos, de sabor dolç i amb una intensa aroma envolupant que ens recorda paisatges i persones concrets. Així és El corpus del formatge, de Toni Gerez, una infinitat de coneixements que giren entorn dels tascons de formatges, aquest producte que el va apassionar de petit i l'ha continuat captivant des de llavors. És un manual de conceptes madurat al llarg de tota una vida com a professional de la restauració dedicada a aprendre i a analitzar els matisos d'aquests increïbles productes i de tot el que hi ha darrere d'ells.
En aquest llibre trobareu una aproximació al món del formatge, amb consells de conservació, guies de maridatge i anàlisi de les diferents formes d'elaboració, a més d'una selecció de més de 300 formatges catalans, espanyols i d'altres països, i un llista de receptes de grans xefs internacionalsu com Ferran Adrià, Paco Pérez o Xavier Sagristà, que destaquen els formatges en les seves cuines.
Una experiència única per fer una immersió en aquest món d'una manera didàctica i molt apetible. Bon profit!
Otros libros de la materia
-
La Vilanova i la Geltrú de mar - De la via per avall - Ranxos i Ranxaires2017Miquel Cerveró, AntoniUn llibre original i "autèntic". La llegendes de la costa continuen, a través dels seus narradors naturals: la gent de mar. Hi van "ranxos i ranxaires", els ranxaires ens dónen els secrets més preuats per cuinar els millors ranxos. I cada ranxaire ens ofererix un petit tast de la seva vida qüotidiana amb relació a la mar i a la pesca , ah, i encara més, hi van fotografies origi...Papel
15,00 €
-
GUIA D'ENOTURISME DE CATALUNYA2018Tolosa, Ll.Papel
19,00 €
-
CUINA, SOCIETAT I NATURA AL MONTSENY2021Garcia Petit, LluísLa cuina és una activitat essencial en la nosra societat. És coneixement, tècnica, innovació, creativitat, art. En essència, la cuina és cultura. La cuina vincula les activitats productives tradicionals (agricultura, caça, ramaderia, pesca) amb les nostres creences i actitud.La cuina ajuda a definir un territori i una gent. I explica un paisatge.El Montseny, parc natural i rese...Papel
25,00 €
-
QUÈ MENGEM AVUI?2021Parellada, Ada / Villamor, AgnèsCatàleg editat en motiu de l'exposició "Què mengem avui?", comissariada per la restauradora Ada Parellada i l'antropòloga Agnès Villamor, i produïda gràcies a la col·laboració de l'Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona i el Museu de Ciències Naturals de Granollers.En aquest catàleg receptari hi trobareu una cinquantena de receptes i apunts teòrics per a companyar els vos...Papel
10,00 €