Que mengem avui?
Tothom vol menjar cada dia, però com és que tothom ho fa diferent?
- Autoría:
- Parellada, Ada (Autor) / Villamor, Agnès (Autor)
- Editorial:
- Diputació de Barcelona
- Categoría:
- Llibre
- ISBN:
- 978-84-19091-03-1
- Año de edición:
- 2021
- Páginas:
- 181
- Idioma:
- Catalán
- Materias:
- Catálogos de exposición, Alimentación. Gastronomía
Catàleg editat en motiu de l'exposició "Què mengem avui?", comissariada per la restauradora Ada Parellada i l'antropòloga Agnès Villamor, i produïda gràcies a la col·laboració de l'Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona i el Museu de Ciències Naturals de Granollers.
En aquest catàleg receptari hi trobareu una cinquantena de receptes i apunts teòrics per a companyar els vostres àpats a la vegada que comptareu amb una sèrie d'auditories que, a tall de conclusió i d'una manera pràctica i senzilla, ens ajuden a prendre consciència sobre la responsabilitat social i ambiental que implica adquirir i cuinar els aliments, l'organització i la necessitat de repartir les tasques relacionades amb l'alimentació i, en definitiva, els efectes que té en la nostra vida i el nostre entorn.
Enlaces
Artículos relacionados
-
TOTHOM A TAULA!2021Bes Lozano, Jordi / Herrero, LucíaLa trentena d'històries que coneixerem en aquest llibre, dirigit per Álvaro Porro, Amaranta Herrero i Montse Peiron, són una mostra dels múltiples projectes que ens posen més a prop, a Barcelona, l'alimentació sostenible. Bona per a les persones, els territoris i el planeta. El sistema alimentari global és un dels principals factors de risc per a la salut i té entre una quarta ...Papel
12,00 €
-
LA FEBRE DE L'HORT2021Vallès, Josep M.'Ja no és una sorpresa trobar-se enmig de la gran ciutat una tomaquera, una ceba o un enciam. Els terrats, balcons, solars abandonats, patis o jardins poden ser un bon lloc on iniciar un hort i passar-ho bé redescobrint el plaer ancestral de cultivar la terra. La febre de l'hort s'ha apoderat de les ciutats i no existeix cap vacuna que ho pugui evitar. L'únic que podem fer és a...Papel
19,50 €
-
HISTÒRIA DEL GUST: MENJAR I VESTIR AL LLARG DEL TEMPS2019Santacana, J. / Llonch, N.Papel
39,00 €
-
DROGUES, DOLÇOS I TABAC. BARCELONA 17002010García, A. / Pérez, M.Á. / Solbes, S.Papel
12,00 €
Otros libros de la materia
-
Cuina, societat i natura al Montseny2021Garcia Petit, LluísLa cuina és una activitat essencial en la nosra societat. És coneixement, tècnica, innovació, creativitat, art. En essència, la cuina és cultura. La cuina vincula les activitats productives tradicionals (agricultura, caça, ramaderia, pesca) amb les nostres creences i actitud.La cuina ajuda a definir un territori i una gent. I explica un paisatge.El Montseny, parc natural i rese...Papel
25,00 €
-
LA CUINA DELS LLEGUMS2017Fundació Alícia / Diputació de Barcelona. Àrea de Desenvolupament Ec / Diputació de Barcelona. Àrea de Presidència. GabinSabies que les mongetes negres contenen més ferro que un filet, que els cigrons aporten tant d'àcid fòlic com els espinacs o que la primera escuma que es va fer elBulli va ser de llegums? Els llegums són una font de salut gairebé infinita i aporten molts beneficis, com ara, que poden ajudar a reduir el colesterol o el risc de patir malalties cardiovasculars. Descobreix en aqu...Papel
29,00 €