El modernisme a les terres de Tarragona
Llibre

El modernisme a les terres de Tarragona

L'arquitectura emblemàtica dels anys 1885-1928

Català
Autoria
Buqueras, Josep Maria (Autor)
Editorial:
Editorial Efadós

ISBN:
978-84-19239-43-3
Any d'edició:
2022

Col·lecció:
Exposicions

Aquest llibre proposa un passeig visual del modernisme i del noucentisme desaparegut (1880-1928) de les comarques tarragonines a través d'unes 200 d'imatges, algunes més que centenàries, i també fotografies impossibles de fer ara. Per què? Perquè el seu entorn ha canviat radicalment, per tant, son el testimoni d'una època ja passada.

Gràcies a les imatges de l'arxiu de l'editorial, de la cedides per particulars, entitats i arxius comarcals i locals, i els textos que les acompanyen, coneixeràs el patrimoni arquitectònic d'un període, la Belle Époque. A la vegada, el llibre reflecteix l'urbanisme i la vida social a través d'edificacions, indústries, establiments, seus d'entitats i, sobretot, carrers i places que han estat espais de convivència dels nostres avantpassats i que et farà reivindicar el present, conèixer i estimar aquesta herència i lluitar per protegir el seu futur.

Et convido a realitzar un viatge en blanc i negre complementat amb peus de fotografies breus, que permeten contextualitzar i interpretar un passat ja intangible. Un viatge al record d'un passat enriquidor, immortalitzat gràcies a l'art de la fotografia.

Altres llibres de la matèria

Altres llibres de l'autor

Subscriu-te al butlletí per a estar informat de les novetats editorials de la Llibreria de la Diputació