Corporacions locals de Catalunya. Vol. 1.Temari general
Llibre

Corporacions locals de Catalunya. Vol. 1.Temari general

Català
Autoria:
Torres Fonseca, T. M. (Autor) / Rojo Franco, Encarnación (Autor)
Editorial :
7 Editores (MAD)

ISBN:
978-84-142-6020-3
Any d'edició:
2022

Publicació creada per a l'adequada preparació del temari general de les convocatòries d'accés a places de l'escala d'administració general i de l'escala d'administració especial de les Corporacions Locals de Catalunya que es convoquin d'acord amb l'oferta pública d'ocupació. Els temes que s'inclouen en aquest primer volum s'organitzen en tres blocs temàtics que es corresponen amb els següents continguts:

- Constitució Espanyola.
- Organització de l'Estat.
- Estatut d'Autonomia.

Els temes del Bloc I desenvolupen continguts relacionats amb la Constitució espanyola de 1978, el Tribunal Constitucional, les Corts Generals, el Defensor del Poble, el Tribunal de Comptes, el Govern i el Poder Judicial. El Bloc II tracta continguts referents a l'organització territorial de l'Estat: l'Administració local, l'Administració de les comunitats autònomes i l'Administració institucional i corporativa a Catalunya. El Bloc III, finalment, desenvolupa els temes sobre l'Estatut d'Autonomia de Catalunya i les Institucions i els Òrgans Institucionals de la Generalitat.

La totalitat d'aquests temes s'han desenvolupat amb profunditat i rigor per a què la teva preparació sigui el més completa possible. Els continguts dels mateixos estan actualitzats fins a la data d'edició de la publicació, de forma que inclouen les últimes modificacions jurídiques que els afecten.

Altres llibres de la matèria

Subscriu-te al butlletí per a estar informat de les novetats editorials de la Llibreria de la Diputació