Corporacions locals de Catalunya. Vol. 3. Temari general.
Llibre

Corporacions locals de Catalunya. Vol. 3. Temari general.

Editorial :
7 Editores (MAD)

ISBN:
978-84-142-6103-3
Any d'edició:
2022

Publicació creada per a l'adequada preparació del temari general de les convocatòries d'accés a places de l'escala d'administració general i de l'escala d'administració especial de les Corporacions Locals de Catalunya que es convoquin d'acord amb l'oferta pública d'ocupació. Els temes que s'inclouen en aquest tercer volums'organitzen en dos blocs temàtics que es corresponen amb els següents continguts:

- Funció Pública i Dret del Treball.
- Gestió Pressupostària i Financera. Hisenda Pública.

Els temes del primer bloc desenvolupen continguts relacionats amb el personal al servei de l'Administració, el Dret del Treball i el sistema de Seguretat Social. Per la seva banda, els temes del segon bloc desenvolupen continguts relacionats amb la gestió pública, els pressupostos i hisendes locals, i els tributs i impostos.
La totalitat d'aquests temes s'han desenvolupat amb profunditat i rigor per a què la teva preparació sigui el més completa possible. Els continguts dels mateixos estan actualitzats fins a la data d'edició de la publicació, de forma que inclouen les últimes modificacions jurídiques que els afecten.

Altres llibres de la matèria

Subscriu-te al butlletí per a estar informat de les novetats editorials de la Llibreria de la Diputació