PERFIL DEL TURISTA GASTRONÒMIC A LA DEMARCACIÓ DE BARCELONA

PERFIL DEL TURISTA GASTRONÒMIC A LA DEMARCACIÓ DE BARCELONA

Autor:
Osácar Marzal, E. (Autor) / Pla Rusca, E. (Autor) / Garcia Sorribes, G. (Autor)
Editorial :
Diputació de Barcelona
Categoria:
Llibre d'impressió a demanda
Any d'edició:
2017
Pàgines:
54
Col·lecció:
Eines
Sèrie:
Turisme, 3
Idioma:
Català
Matèries:
Turisme, Alimentació. gastronomia
Resum

Cada vegada la gastronomia té un paper més rellevant en el desenvolupament turístic de les destinacions de les comarques de Barcelona. El seu vessant més experiencial i la necessitat d'alimentar-se dels visitants fan que la gastronomia, a més de poder aportar valor a les diferents propostes turístiques, sigui una oportunitat per mostrar aspectes autòctons i únics de la cultura del nostre territori. L'estudi sobre el Perfil del turista gastronòmic a la demarcació de Barcelona dona resposta a les necessitats de coneixement d'aquest sector tan important i exposa quines són les seves principals característiques actuals i les tendències de futur. El treball és el resultat del conveni de col·laboració amb universitats que la Gerència de Serveis de Turisme, a través del LABturisme, va signar amb l'Escola Universitària d'Hoteleria i Turisme CETT, adscrita a la Universitat de Barcelona.

Localització

  Topografic
Biblioteca de Catalunya