- Autoria
- Fàbrega Colom, Jaume (Autor)
- Editorial:
- Ursula Llibres
- ISBN:
- 979-13-990239-2-3
- Any d'edició:
- 2025
- Pàgines:
- 160
Amb aquest llibre de receptes de mar i muntanya el mestre Jaume Fàbrega rebla el clau un cop més, endinsant-se en aquesta cuina. Hi trobareu aplegades un centenar de receptes, però no és només un llibre de receptes!
El gran valor afegit que tenen les obres d'en Jaume a diferència de la immensa majoria de llibres de cuina que es publiquen és que ell sempre ens explica el context, les circumstàncies, la conjuntura històrica, els motius, els orígens i els perquès dels plats que presenta.
Tot això fa que la cuina que ens glossa en cada llibre agafi sentit i ens faci comprendre per què cada plat és com és. La seva visió global de la cuina, els seus coneixements com a historiador, el seu bagatge arreu del món, juntament amb la seva recerca i investigació fan que tingui una visió privilegiada i fonamentada de la gastronomia.
Altres llibres de la matèria
Altres llibres de l'autor
Subscriu-te al butlletí per a estar informat de les novetats editorials de la Llibreria de la Diputació
T’interessa un tema específic? Coneix-ne els destacats