Estudi de l'estructura empresarial de la demarcació de Barcelona

Estudi de l'estructura empresarial de la demarcació de Barcelona

Edició 2016

Autoria:
Culleré Córdoba, Ramon (Autor) / Canals Miquel, Josep Maria (Autor)
Editorial :
Diputació de Barcelona
Categoria:
Llibre en Pdf
Any d'edició:
2016
Pàgines:
345
Idioma:
Català
Matèria:
Economia. Empresa
Resum

L'Àrea de Desenvolupament Econòmic Local de la Diputació de Barcelona treballa per oferir als ens locals de la demarcació recursos econòmics, tècnics i materials per a l'enfortiment i dinamització de les economies locals. Entre aquests recursos es troben els vinculats a les polítiques de promoció econòmica i ocupació, essencials avui en dia per donar resposta a les necessitats del teixit empresarial i de la ciutadania dels nostres municipis.

Al llarg dels anys, els ens locals, conjuntament amb la Diputació de Barcelona, han anat aprofundint i diversificant les eines que han fet, fan i han de fer possibles aquestes polítiques.

Així mateix, hem treballat conjuntament per la millora en el coneixement de la realitat territorial i en la gestió d aquest coneixement, amb la finalitat de desplegar els models i estratègies de desenvolupament econòmic més adients per a cada territori.

En aquesta línia, l'Estructura empresarial de la demarcació de Barcelona mostra una visió global del teixit productiu comarcal a partir dels comptes anuals que les empreses presenten al Registre Mercantil. Es tracta de la primera aproximació realitzada amb aquest grau de detall feta a casa nostra i ha de contribuir a millorar el coneixement que tenim de com funciona l'estructura empresarial en una escala territorial propera.

Altres llibres de la matèria

Altres llibres de l'autor