Estudi de l'estructura empresarial de la demarcació de Barcelona
Llibre en Pdf

Estudi de l'estructura empresarial de la demarcació de Barcelona

Edició 2016

Catalán
Autoría:
Culleré Córdoba, Ramon (Autor) / Canals Miquel, Josep Maria (Autor)
Editorial:
Diputació de Barcelona

Año de edición:
2016
Páginas:
345

L'Àrea de Desenvolupament Econòmic Local de la Diputació de Barcelona treballa per oferir als ens locals de la demarcació recursos econòmics, tècnics i materials per a l'enfortiment i dinamització de les economies locals. Entre aquests recursos es troben els vinculats a les polítiques de promoció econòmica i ocupació, essencials avui en dia per donar resposta a les necessitats del teixit empresarial i de la ciutadania dels nostres municipis.

Al llarg dels anys, els ens locals, conjuntament amb la Diputació de Barcelona, han anat aprofundint i diversificant les eines que han fet, fan i han de fer possibles aquestes polítiques.

Així mateix, hem treballat conjuntament per la millora en el coneixement de la realitat territorial i en la gestió d aquest coneixement, amb la finalitat de desplegar els models i estratègies de desenvolupament econòmic més adients per a cada territori.

En aquesta línia, l'Estructura empresarial de la demarcació de Barcelona mostra una visió global del teixit productiu comarcal a partir dels comptes anuals que les empreses presenten al Registre Mercantil. Es tracta de la primera aproximació realitzada amb aquest grau de detall feta a casa nostra i ha de contribuir a millorar el coneixement que tenim de com funciona l'estructura empresarial en una escala territorial propera.

Otros libros de la materia

Otros libros del autor

Subscríbete al boletín para estar informado de las novedades editoriales de la Llibreria de la Diputació