GUIA PER ELABORAR PLECS PER A LA CONTRACTACIÓ DEL SERVEI D'AJUDA DOMICILIÀRIA (SAD)

GUIA PER ELABORAR PLECS PER A LA CONTRACTACIÓ DEL SERVEI D'AJUDA DOMICILIÀRIA (SAD)

JULIOL 2020

Editorial:
Diputació de Barcelona
Categoría:
Llibre d'impressió a demanda
Año de edición:
2020
Páginas:
80
Colección:
Eines
Serie:
Benestar i Ciutadania, 22
Idioma:
Catalán
Materia:
Bienestar social
Resumen

El servei d'ajuda domiciliaria (SAD) és un dels principals serveis socials de competència local, amb aproximadament 60.000 usuaris i usuàries a la província de Barcelona, i constitueix el segon servei amb el pressupost més alt de les administracions locals.
L'Àrea de Cohesió Social, Ciutadania i Benestar de la Diputació de Barcelona, amb aquesta guia, proporciona un instrument tècnic per orientar els professionals dels serveis socials bàsics en els processos de licitació del SAD, sobretot en els aspectes tècnics, jurídics i econòmics.
D'aquesta manera, la guia explica els diferents tràmits i documents que cal elaborar i la normativa que s'ha de tenir en compte, des de les regulacions prèvies a l'inici del procés de licitació, l'elaboració de l'expedient de contractació, la licitació pròpiament dita i l'adjudicació, fins a la fase d'execució, en què es fa el seguiment i el control de la prestació del servei. No es tracta d'un manual d'instruccions, sinó d'unes orientacions acompanyades de recomanacions i d'exemples.

Artículos relacionados

Otros libros de la materia