L'escala de valoració sociofamiliar TSO
Llibre d'impressió a demanda

L'escala de valoració sociofamiliar TSO

Fonaments, descripció i validació i instruccions d'ús - Versió 1. Catala

Catalán
Autoría
Giménez Bertomeu, Victor M. (Autor) / Guinovart Garriga, Carme (Autor) / Rovira Soler, Eva (Autor) / Viñas Segalés, Núria (Autor)
Editorial:
Diputació de Barcelona

ISBN:
978-84-9803-933-7
Año de edición:
2020
Páginas:
81

Colección:
Estudis
Serie:
Benestar i Ciutadania, 3

L'envelliment de la població és un dels grans reptes socials del segle XXI. Els serveis socials hauran de proveir de serveis de cura a un nombre creixent de persones i fer-ho amb dispositius més complexos. En aquest context, els i les professionals socials necessiten comptar amb instruments objectius, vàlids i fiables que els permetin prioritzar les intervencions amb la població amb la qual treballen i que també els orientin sobre les àrees clau per les quals iniciar la seva acció professional.

En aquesta publicació es presenta l'Escala de Valoració Sociofamiliar TSO, que té com a objectiu avaluar de manera fiable i objectiva el grau de risc social de la situació d'una persona gran. Ha estat elaborada per professionals socials i sanitaris de la comarca d'Osona i investigadors de la Universitat d'Alacant. Aquest document conté l'Escala, el seu manual d'ús,, els fonaments teòrics i les conclusions del procés de validació que s'ha portat a terme.

Artículos relacionados

Otros libros de la materia

Subscríbete al boletín para estar informado de las novedades editoriales de la Llibreria de la Diputació