Mapatge de les prestacions econòmiques de caràcter social a la província de Barcelona
Llibre d'impressió a demanda

Mapatge de les prestacions econòmiques de caràcter social a la província de Barcelona

Caracteritzant les prestacions socials a partir de les normatives municipals

Catalán
Editorial:
Diputació de Barcelona

Año de edición:
2023
Páginas:
63

Colección:
Projectes transformadors, 9

Les prestacions econòmiques de caràcter social són les principals ajudes que proporcionen els municipis per a la cobertura de necessitats bàsiques de persones en situació de vulnerabilitat social

Aquest informe descriu el contingut dels textos normatius que regulen aquestes prestacions als municipis de la província de Barcelona. Es presenta una diagnosi descriptiva i, alhora, analítica, per tal de comprendre els diferents elements que componen aquestes ajudes i alhora posar-les en relació a variables territorials i de necessitat social, com ara la dimensió poblacional del municipi i el seu grau de vulnerabilitat social.
El document forma part del projecte transformador "Dret a uns ingressos bàsics: polítiques municipals de garantia d'ingressos", el qual vol promoure un nou model local de garantia d'ingressos per a la ciutadania.

Els projectes transformadors del pla d'actuació de mandat 2020-2023 de la Diputació de Barcelona expressen el compromís de la corporació de la Diputació de Barcelona amb la localització de l'Agenda 2030 de les Nacions Unides per a un desenvolupament sostenible a la província de Barcelona.
Aquests projectes transformadors es presenten classificats a partir de les quatre esferes de l'Agenda 2030: les persones, la prosperitat, el planeta i les aliances, uns àmbits als quals la Diputació de Barcelona amb les seves polítiques locals, pot contribuir amb decisió.

Otros libros de la materia

Subscríbete al boletín para estar informado de las novedades editoriales de la Llibreria de la Diputació