Retorn als orígens

Retorn als orígens

Premi Nèstor Luján 2023

Autoria
Sònia Casas (Autor)
Editorial:
Columna

ISBN:
978-84-664-3068-5
Any d'edició:
2023
Pàgines:
416

Una novel·la trepidant sobre els quaderns perduts d Antoni GaudíAntoni Gaudí i Eduard Toda són dos amics adolescents aficionats a visitar indrets històrics abandonats. Durant una d aquestes aventures descobreixen un misteriós gravat prehistòric a les muntanyes properes al castell d Escornalbou, una troballa que marcarà per sempre més les seves vides.
Cent cinquanta anys després, un matrimoni en crisi format per la Laia, una arqueòloga que se sent poc valorada, i l Arnau, un geòleg atrapat pels interessos polítics i econòmics d un projecte espinós que amenaça l entorn natural d Escornalbou, inicien una investigació contra rellotge que els durà a descobrir que no tan sols el gravat és un insòlit santuari astronòmic neolític sinó també que tant Toda com Gaudí el coneixien.
Inspirada en una recerca real, la novel·la ens submergeix en les apassionants biografies d Eduard Toda, primer egiptòleg de l Estat, i de l arquitecte Antoni Gaudí, i ens mostra, en un relat trepidant, les connexions fascinants de la Pedrera, la Casa Batlló i el Park Güell amb un paratge molt concret del Baix Camp identificat com el possible lloc d inspiració del genial arquitecte.

Altres llibres de la matèria

Subscriu-te al butlletí per a estar informat de les novetats editorials de la Llibreria de la Diputació