Lot 4: Xara i el Pau i la noia de la fona + l'àliga perdiguera + l'illa dels Albats
Llibre

Lot 4: Xara i el Pau i la noia de la fona + l'àliga perdiguera + l'illa dels Albats

Català
Editorial:
Diputació de Barcelona

Any d'edició:
2022

Aquest lot conté les següents publicacions:

- La Xara i el Pau i la noia de la fona. quest llibre s'ha editat especialment dins del programa "Viu el Parc de la Serralada de Marina" organitzat per l'Àrea d'Espais Naturals de la Diputació de Barcelona. Els exemplars d'aquesta edició es repartiran entre els escolars de 5è de primària dels municipis del parc durant el període 2009-2011.

- La Xara i el Pau i l'àliga perdiguera. Aquest llibre apropa a infants i adults al Parc del Garraf amb un text amè i unes il·lustracions molt reeixides. S'ha editat especialment dins el programa "Viu el Parc dels Parcs del Garraf, Olèrdola i el Foix, organitzat per l'Àrea d'Espais Naturals de la Diputació de Barcelona.

- La Xara i el Pau i l'illa dels Albats. En aquesta ocasió, l'aventura de la Xara i el Pau esdevé a l'interior del conjunt monumental d'Olèrdola, que és una petita part del parc del mateix nom. L'autor ens parla dels Albats, els nens que han mort abans d'arribar a l'ús de raó. Els Albats viuen a Olèrdola com si d'una illa es tractés, envoltada per la muralla romana que encara avui dia podem admirar, dins la qual podreu visitar la cisterna, les canalitzacions que hi porten l'aigua, l'església de Sant Miquel, la talaia romana, el castell medieval, el pla dels Albats i el llogarret ibèric.El conte s'acompanya d'una fitxa amb activitats pedagògiques per fer al voltant del parc.

Altres llibres de la matèria

Subscriu-te al butlletí per a estar informat de les novetats editorials de la Llibreria de la Diputació