Guia Emblemàtics Barcelona 2024
Llibre

Guia Emblemàtics Barcelona 2024

Català
Autoria
Vilarrúbies i Sánchez, Esteve (Autor) / Bueno Casadesus, Joan (Il·lustrador)
Editorial:
Fons d'Imatges del Comerç de Catalunya

ISBN:
978-84-09-59066-7
Any d'edició:
2024
Pàgines:
272

Emblemàtics és la guia dels establiments emblemàtics de Barcelona. Un llibre imprescindible per descobrir les icones comercials creades a la ciutat al llarg dels segles: un valuós patrimoni arquitectònic i cultural que avui cal preservar i difondre. La seva edició ha anat a càrrec del FICC. Fons d'Imatges del Comerç de Catalunya. El projecte compta amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona i de l'Associació d'Establiments Emblemàtics.
Amb un disseny clarament funcional i una imatge gràfica molt acurada, amb fotografies d'Esteve Vilarrúbies, la guia Emblemàtics Barcelona vol ser una eina útil que formi part de la ruta turística i cultural de la ciutat que ajudi a incrementar el seu coneixement tant per part de les persones que la visiten com dels propis residents. Per aquest motiu és una guia trilingüe: català, castellà i anglès.
La guia s'organitza en capítols, corresponents als districtes que integren la ciutat. Cada capítol té un color assignat i compta amb un plànol d'ubicació dels establiments. Un total de 272 pàgines i 109 establiments conformen aquest llibre.
Aquesta edició de butxaca esdevé un punt d'entrada a la versió digital de la guia. Cada establiment disposa a la seva pàgina d'un codi QR amb un enllaç directe a www.rutadelsemblematics.cat on l'usuari pot gaudir de més continguts: ressenyes històriques, vídeos, fotografies, dibuixos i visitar virtualment l'establiment.
Un altre aspecte destacable de l'edició d'enguany és l'accés mitjançant un codi QR a l'exposició virtual interactiva De tota la vida. El comerç emblemàtic de Barcelona.

Altres llibres de la matèria

Subscriu-te al butlletí per a estar informat de les novetats editorials de la Llibreria de la Diputació