Espais familiars de petita infància (0-3 anys)
-5%
Llibre d'impressió a demanda

Espais familiars de petita infància (0-3 anys)

Característiques i funcions dels professionals

Català
Autoria
De Febrer, Vicenç (Autor) / Jiménez Viñas, Anna (Autor) / Aizcorbes, Lucía (Autor)
Editorial :
Diputació de Barcelona

Any d'edició:
2021
Pàgines:
137

Col·lecció:
Eines
Sèrie:
Benestar i Ciutadania, 24

Els infants de l'avui seran el futur de demà. Estudis actuals en àmbits diversos - psicologia, neurociències, etc.- ens recorden constantment que els primers anys de vida són cabdals en la trajectòria vital dels éssers humans. Les polítiques socials hauran de prendre més consciència d'aquest valor i apostar decididament per oferir dispositius que acompanyin les famílies en la criança i l'educació dels més petits. Amb professionalitat i respecte. Aquesta és la funció dels espais familiars de petita infància (0-3 anys) que, amb més de 30 anys d'experiència, vetllen pel benestar i els drets dels infants i per a qui en té cura: les seves mares i els seus pares.

En aquest context, els professionals dels espais familiars necessiten ordenar els seus sabers, compartir-los i reflexionar per posar aquest bagatge a disposició del col·lectiu de professionals. Perquè es tracta d'un saber que està en contínua evolució.

Així, us oferim una descripció d'aquests dispositius, les seves característiques i modalitats, la importància del treball en equip, del treball en xarxa, de les funcions, les habilitats i el perfil dels professionals, com també la significació de saber tenir cura de les persones.

Altres llibres de la matèria

Subscriu-te al butlletí per a estar informat de les novetats editorials de la Llibreria de la Diputació