Els ortòpters de Catalunya

Els ortòpters de Catalunya

Autoria
Olmo Vidal, Josep M (Autor)
Editorial :
Brau Edicions

ISBN:
978-84-18096-26-6
Any d'edició:
2022
Pàgines:
192

Nova guia de camp de la col·lecció de natura Maluquer , dedicada als ortòpters grills, saltamartins, someretes, llagostes... . Aquests insectes són presents en hàbitats molt diversos, des de dunes costaneres fins a prats alpins, passant per zones estèpiques. De mida més aviat grossa, gregàries i de cant molt característic, algunes de les espècies del nostre país tenen una distribució molt restringida que les converteix en endèmiques de territoris determinats, de vegades molt petits.
El volum recull al voltant de 147 espècies i ens en descriu la biologia, l hàbitat o la distribució, així com altres aspectes. A cada fitxa hi trobem també una fotografia que ens ajudarà a la seva identificació. Complementa el llibre una introducció amb informació d interès general sobre aquest grup faunístic i diverses claus visuals de gran utilitat.
El text, clar i directe, i les imatges detallades permeten que la guia vagi dirigida a un ampli espectre de públic: des de naturalistes i entomòlegs especialitzats fins als simples aficionats a la natura que podran fer una descoberta autònoma, individual o familiar d aquestes espècies.

Altres llibres de la matèria

Subscriu-te al butlletí per a estar informat de les novetats editorials de la Llibreria de la Diputació