Cinc textos de Rosa Victòria Gras i Perfontan (Volum 1)
Llibre d'impressió a demanda

Cinc textos de Rosa Victòria Gras i Perfontan (Volum 1)

Per testimoni, Sàskia (1970), Somniar la vida (1971), Balneari Celeste (1974), La vigília (1965), Mima, la boja damunt la teulada (1953)

Català
Autoria
Gras i Perfontan, Rosa Victòria (Autor) / Tola, Albert (Edició)
Editorial:
Institut del Teatre
Coeditorial:
Diputació de Barcelona

Any d'edició:
2023
Pàgines:
160

Col·lecció:
Repertori Teatral Català

Poeta, dramaturga, escriptora, traductora, doctora en Filologia Catalana, i professora, Rosa Victòria Gras i Perfontan ha estat un dels referents pedagògics de l'Institut del Teatre d'aquests darrers 40 anys.

Com a autora teatral, Gras ha escrit catorze peces escèniques en català, totes publicades però que es trobaven descatalogades o en revistes fora de circulació. Ara, l'Institut del Teatre publica el seu teatre complet en tres volums amb l'objectiu de donar accés a un dels conjunts de peces teatrals més potents tant a nivell dramàtic com literari, de la postguerra fins avui.

El criteri de selecció de les obres que hi ha a cada volum no respon a cap criteri cronològic ni d'ordre temàtic. Conjuntament amb l'autora, s'ha decidit que a cada llibre hi fossin representades diverses línies d'escriptura per tal que la lectura fos variada.

El primer volum inclou cinc títols, dues obres curtes i tres de llargues: Per testimoni, Sàskia (1970), Somniar la vida (1971), Balneari Celeste (1974), La vigília (1965), Mima, la boja sobre la teulada (1953).

Altres llibres de la matèria

Subscriu-te al butlletí per a estar informat de les novetats editorials de la Llibreria de la Diputació