- Editorial:
- Diputació de Barcelona
- Any d'edició:
- 2023
- Pàgines:
- 33
Les «Experiències Parc a taula» ens obren la porta a viure la gastronomia i a conèixer els productors que viuen i produeixen en la Xarxa de Parcs Naturals, i a visitar els seus establiments; les persones que, amb la seva feina, contribueixen al desenvolupament econòmic i rural del país.
Parc a taula és un programa de desenvolupament eocioeconòmic promogut per la Diputació de Barcelona que pretén destacar, mitjançant la gastronomia, la producció artesana i la viticultura de proximitat i de qualitat, com també els valors naturals, culturals i paisatgístics dels nostres parcs. Els restaurants, allotjaments, escoles de cuina, cellers, productors i elaboradors contribueixen, mitjançant la seva activitat, a conservar, donar valor i divulgar els espais naturals de la demarcació de Barcelona.
Altres llibres de la matèria
Subscriu-te al butlletí per a estar informat de les novetats editorials de la Llibreria de la Diputació
T’interessa un tema específic? Coneix-ne els destacats