- Editorial:
- Diputació de Barcelona
- Año de edición:
- 2023
- Páginas:
- 33
Les «Experiències Parc a taula» ens obren la porta a viure la gastronomia i a conèixer els productors que viuen i produeixen en la Xarxa de Parcs Naturals, i a visitar els seus establiments; les persones que, amb la seva feina, contribueixen al desenvolupament econòmic i rural del país.
Parc a taula és un programa de desenvolupament eocioeconòmic promogut per la Diputació de Barcelona que pretén destacar, mitjançant la gastronomia, la producció artesana i la viticultura de proximitat i de qualitat, com també els valors naturals, culturals i paisatgístics dels nostres parcs. Els restaurants, allotjaments, escoles de cuina, cellers, productors i elaboradors contribueixen, mitjançant la seva activitat, a conservar, donar valor i divulgar els espais naturals de la demarcació de Barcelona.
Otros libros de la materia
Subscríbete al boletín para estar informado de las novedades editoriales de la Llibreria de la Diputació
¿Te interesa un tema específico? Conoce los destacados