DEL MERCAT A LA TAULA: 120 RECEPTES DELS CLIENTS I LES CLIENTES DELS MERCATS DE LA PROVÍNCIA DE BARCELONA
- Autoría
- Diputació de Barcelona. Àrea de Comerç. Oficina de (Autor)
- Editorial:
- Diputació de Barcelona
- Año de edición:
- 2008
- Páginas:
- 141
Recull de receptes que ens convida a conèixer la gastronomia dels municipis de la província de Barcelona, totes elles vinculades al territori i cada una exemple de la varietat i riquesa dels productes que hi podem trobar. El principal atractiu de les 120 receptes de les quals podem gaudir és que estan elaborades per les clientes i els clients que diàriament omplen els mercats i simbolitzen la voluntat col·lectiva de no voler oblidar els valors d'una alimentació responsable, saludable i creativa.
Artículos relacionados
Otros libros de la materia
Subscríbete al boletín para estar informado de las novedades editoriales de la Llibreria de la Diputació
¿Te interesa un tema específico? Conoce los destacados