DEL MERCAT A LA TAULA: 120 RECEPTES DELS CLIENTS I LES CLIENTES DELS MERCATS DE LA PROVÍNCIA DE BARCELONA
Llibre

DEL MERCAT A LA TAULA: 120 RECEPTES DELS CLIENTS I LES CLIENTES DELS MERCATS DE LA PROVÍNCIA DE BARCELONA

Catalán
Autoría
Diputació de Barcelona. Àrea de Comerç. Oficina de (Autor)
Editorial:
Diputació de Barcelona

Año de edición:
2008
Páginas:
141

Recull de receptes que ens convida a conèixer la gastronomia dels municipis de la província de Barcelona, totes elles vinculades al territori i cada una exemple de la varietat i riquesa dels productes que hi podem trobar. El principal atractiu de les 120 receptes de les quals podem gaudir és que estan elaborades per les clientes i els clients que diàriament omplen els mercats i simbolitzen la voluntat col·lectiva de no voler oblidar els valors d'una alimentació responsable, saludable i creativa.

Otros libros de la materia

Subscríbete al boletín para estar informado de las novedades editoriales de la Llibreria de la Diputació