DEL MERCAT A LA TAULA: 120 RECEPTES DELS CLIENTS I LES CLIENTES DELS MERCATS DE LA PROVÍNCIA DE BARCELONA
- Autoría:
- Diputació de Barcelona. Àrea de Comerç. Oficina de (Autor)
- Editorial:
- Diputació de Barcelona
- Categoría:
- Llibre
- Año de edición:
- 2008
- Páginas:
- 141
- Idioma:
- Catalán
- Materia:
- Alimentación. Gastronomía
Recull de receptes que ens convida a conèixer la gastronomia dels municipis de la província de Barcelona, totes elles vinculades al territori i cada una exemple de la varietat i riquesa dels productes que hi podem trobar. El principal atractiu de les 120 receptes de les quals podem gaudir és que estan elaborades per les clientes i els clients que diàriament omplen els mercats i simbolitzen la voluntat col·lectiva de no voler oblidar els valors d'una alimentació responsable, saludable i creativa.
Localización
Topografic | |
---|---|
Arxiu General de la Diputació de Barcelona | C-3-60 |
Xarxa de Biblioteques Municipals de la Província de Barcelona |
Artículos relacionados
-
REBOST DELS PRODUCTES DE LA TERRA2018Diputació de Barcelona. Àrea de Desenvolupament EcCom en el rebost més ben assortit, aquest nou magazine interactiu convida a gaudir de sabors de terra endins i del mar que banya la nostra costa, de propostes turístiques amb segell gurmet i de productors innovadors i de qualitat marca de la casa, marca de la terra. ...ebook
0,00 €
-
AgotadoREBOST DELS PRODUCTES DE LA TERRA2017Giralt, E. / Diputació de Barcelona. Àrea de Desenvolupament Ec / Diputació de Barcelona. Àrea de Presidència. GabinRecull de 50 receptes de plats elaborats amb productes singulars de les comarques barcelonines. Receptes fàcils de preparar i amb ingredients de qualitat. Inclou propostes de rutes, fires, mercats i molt més! Una manera interessant de descobrir el territori i el seu paisatge de la mà de productes autòctons. La Xarxa de Productes de la Terra té la finalitat de preservar i enfo...ebook
0,00 €
Otros libros de la materia
-
Cuina, societat i natura al Montseny2021Garcia Petit, LluísLa cuina és una activitat essencial en la nosra societat. És coneixement, tècnica, innovació, creativitat, art. En essència, la cuina és cultura. La cuina vincula les activitats productives tradicionals (agricultura, caça, ramaderia, pesca) amb les nostres creences i actitud.La cuina ajuda a definir un territori i una gent. I explica un paisatge.El Montseny, parc natural i rese...Papel
25,00 €
-
Que mengem avui?2021Parellada, Ada / Villamor, AgnèsCatàleg editat en motiu de l'exposició "Què mengem avui?", comissariada per la restauradora Ada Parellada i l'antropòloga Agnès Villamor, i produïda gràcies a la col·laboració de l'Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona i el Museu de Ciències Naturals de Granollers.En aquest catàleg receptari hi trobareu una cinquantena de receptes i apunts teòrics per a companyar els vos...Papel
10,00 €
-
LA CUINA DELS LLEGUMS2017Fundació Alícia / Diputació de Barcelona. Àrea de Desenvolupament Ec / Diputació de Barcelona. Àrea de Presidència. GabinSabies que les mongetes negres contenen més ferro que un filet, que els cigrons aporten tant d'àcid fòlic com els espinacs o que la primera escuma que es va fer elBulli va ser de llegums? Els llegums són una font de salut gairebé infinita i aporten molts beneficis, com ara, que poden ajudar a reduir el colesterol o el risc de patir malalties cardiovasculars. Descobreix en aqu...Papel
29,00 €